Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Een Nieuwe Hit Voor Het Ek 2021

Oranjebewaarder: Het wordt prachtig, net als in 1988

Een nieuwe hit voor het EK 2021

Marco Schuitmaker, bekend van de hit "Engelbewaarder", heeft een nieuwe single uitgebracht ter ere van het aankomende EK 2021. Het nummer, getiteld "Oranjebewaarder", is een ode aan het Nederlands elftal en de hoop op een mooie prestatie op het toernooi.

De tekst van het lied

Het refrein van het nummer luidt als volgt:

"Het gaat weer gebeuren bij de ooster De Oranjegekte pakt ons weer vast We worden kampioen, net als in 1988 Het wordt prachtig, het wordt een feest"

De rest van de tekst is een ode aan het Nederlands elftal, de supporters en de hoop op een succesvol EK.

De ontvangst van het nummer

Het nummer is goed ontvangen door het publiek. Het staat momenteel hoog in de Nederlandse hitlijsten en wordt veel gedraaid op radio en televisie. Ook online is het nummer populair, met miljoenen views op YouTube.

De videoclip

Bij het nummer is ook een videoclip uitgebracht. De clip is opgenomen in verschillende stadions in Nederland en laat beelden zien van het Nederlands elftal in actie. Ook zijn er shots te zien van de Oranjesupporters, die hun team aanmoedigen.

Het EK 2021

Het EK 2021 vindt plaats van 11 juni tot 11 juli in verschillende steden in Europa. Het Nederlands elftal is ingedeeld in groep C, samen met Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. De eerste wedstrijd van Oranje is op 13 juni tegen Oekraïne.


Comments